Nejnovější recenze ze sekce Dentální párátka
- ano je fajn
- jednoduchost
velmi jednoduché a pohodlné používání - zubní párátko s dentální nití, vyčistí každý koutek mezizubních prostorů
- Bez výhrad
- jsou mnohem kvalitnější než ty co jsem měl možnost vyzkoušet dříve.
- Nit se trhá a praská
Nejhorší, co jsem zatím vyzkoušela, 2 balíčky vyhodím, protože si nechci způsobit úraz. Nit se trhá a praská, dásně krvácejí po použití. Půjdu shánět dříve vyzkoušenou značku, na eshopu bohužel nebyla k mání.
Dobrý pomocník
- Kompaktní
- Kvalitní nitka
- Dobře se drží
- Velké balení
výborný prostředek na čištění mezizubních prostor
mnohem lepší než klasická dentální nit,
doporučuji!!!!
Perfektní mezizubní péče, pokud nemáte po ruce mezizubní kartáčky nebo potřebujete mezizubní prostory vyčistit hned po jídle. Párátka opravdu proniknou do každého mezizubního prostoru. Je jich hodně, krabička vydrží dlouho.
Máme na doporučení od zubního doktora, moc pohodlný a jednoduchý v ovládání
- Skvělá páratka plus mezizubní kartáček v jednom
- plastová
- super praktická krabička a hygienická krabička
- mužete si je vzít kamkoliv s sebou a stále dodržovat zubní hygienu
- nelámou se jako dřevěná párátka a nebo i špičky bambusových párátek
- Doufám, že je výrobce nepřestane nikdy vyrábět a dodávat na český trh!
- Plus je, že mezizubní štěteček je u nové verze zahuštěnější
- vydrží, může se po umytí použít víckrát například doma
- Vyzkoušejte, velmi doporučuji!
- Výrobce zmenšil balení ze 150 kusů na 60 kusů za stejnou nebo podobnou cenu
- Výrobce mohl nechat obojí balení i z ekologických důvodů
- To menší balení bych si brala na ven do tašky a doma je praktičtější větší balení
- Třeba recenze pomůže a výrobce obnoví i balení po 150 kusech
- Cena je teď vyšší a příjde mi trochu neadekvátní, když se zmenšil počet kusů ze 150 na 60 a cena zůstala prakticky stejná...vlastně se nezměnila, jen počet kusů...
Tato párátka plus mezizubní kartáček v jednom velmi doporučuji a škoda, že nemají větší reklamu, aby se dostala do povědomí lidí, jsou opravdu super!
Pro mě určitě lepší než mezizubní kartáčky se štětinkami. Jediné, co je ještě lepší, je ústní sprcha (ale tu nevozíme běžně všude s sebou).
- jednodušší manipulace než s dentální nití
Čištění zubu bez techto mečíku už si nedokažu představit.
- lehká manipulace
Forové
- Pro mne k ničemu, ohebná, mezi zuby je ani nedám
vyhovuje
- výhoda
Zobrazuji 281 - 300 ze 361 recenzí « Předchozí 1...13 14 [ 15 ] 16 17...19 Další »